Telefon: +36 (1) 401-3030

Haloila

Haloila a világ vezető raklap stretchfóliázó gép gyártó vállalata. 1976 óta állít elő különböző típusú félautomata és teljesen automata stretchfóliázó gépi megoldásokat.

Az első teljesen automata Octopus stretchfóliázó gépet 1983-ban szállították ki, majd ezt, több mint 5000 darab beüzemelése követte a legkülönbözőbb csomagolóüzemekben világszerte.

Az Octopus az elmúlt húsz évben a gépi stretchfóliázás élharcosa mind megbízhatóság, mind a csomagolási eljárások szempontjából.

Haloila az Ön jövőbeni megbízható és biztonságos csomagolási technológiák beszállítója.

Az Octopus gépek szériagyártásban készülnek. Az ügyfelekkel való együttműködés során a Haloila kifejlesztett egy széles körű spektrumot lefedő gépcsaládod, mely minden műszaki kihívásra megfelelő megoldást kínál, kapacitás igény és rakat felépítéstől függően.

A gép az ügyfél által támasztott követelményekre épül. Egy közös tervezési folyamatot követve az alapgép számtalan opcióval egészíthető ki és így maximális mértékben üzemi körülményekre szabható. A szériagyártás magas minőségű terméket, megbízható szállítást, valamint rövid szállítási határidőt biztosít.
Hacona

Mi saját tervezésű csomagoló gépeket gyártunk, testre szabott rendszereket fejlesztünk és működtetünk, a csomagoló anyagok legszélesebb körét forgalmazzuk.

Az elmúlt 25 évben beszállítóinkkal és a gyártókkal szoros kapcsolatot építettünk ki, kínálatunkat folyamatosan bővítettük annak érdekében, hogy valamennyi ügyfelünk különleges igényét is ki tudjuk elégíteni, gyors és hatékony megoldást tudjunk nyújtani. Keményen dolgozunk azért, hogy a legmegfelelőbb anyagot, folyamatot és szolgáltatást találjuk meg, amivel Ön a célkitűzéseit minél hatékonyabban meg tudja valósítani. Ennek érdekében mi eladunk, beszerelünk és szervizeljük a csomagoló gépeket/berendezéseket, széleskörű és folyamatos csomagolóanyag ellátást biztosítunk. Azonnal tettre készek vagyunk, ha szaktanácsadásról, segítségnyújtásról van szó.

Rólunk az újszerű csomagolástechnológiai megoldások jussanak eszébe!
Jusson eszébe a HACONA, ha üzlet-célú megoldásokat szeretne találni!
Kérje ajánlatunkat!

A napi életben a csomagolás során is előfordulhat egy-egy probléma vagy kérdés. Küldjön egy e-mail-t vagy hívjon fel minket! Állunk rendelkezésére.

HACONA Kft.
Tel.: +36(1)401 3030
Fax: +36(1)401-3031
mail@hacona.com


HALOILA termék referens:
Bardach István
Mobil: +36 (30) 604-5210
E-mail: istvan.bardach@hacona.com